Kasvohoidot ja muut kauneushoidot Nokialla

Beauty Room Johanna auttaa kokonaisvaltaisesti kauneutesi hoitamisessa.

Hoitola sijaitsee Nokian ydinkeskustassa HarjuCenterissä. Miellyttävässä ja tunnelmallisessa ilmapirissä mieli lepää ja iho virkistyy. Tervetuloa nauttimaan!

Varaa aikasi puhelimitse tai ajanvarauspalvelun kautta.

Varaa aika »

Laitehoidot

Kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin, jonka mukaan räätälöimme hoidon juuri sinulle sopivaksi. Ultraäänihoidot sopivat hyvin erilaisille ihotyypeille. Vähäinen mekaaninen ärsytys soveltuu niin herkälle kuin couperosa- ja akneihollekin.

Ultraäänihoidolla on mahdollista tehdä joko kiinteyttävä, puhdistava tai kosteuttava kasvohoito. Hoito on kivuton, ja sen tavoite on ihon kuolleen ja sarveistuneen pintasolukon poistaminen.

Ultraääni on mekaanista aaltoliikettä, ja ultraäänen värähtelytaajuus on ihmiskorvan kuuloalueen ulkopuolella. Ultraäänihoidossa lähetetään kudokseen värähtelyjä tietyllä taajuudella. Hoidon vaikutukset perustuvat verenkierron vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Hoito kirkastaa ja elävöittää ihonväriä.

Vaikutukset

 • Poistaa mustapäitä ja talia
 • Aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
 • Vaalentaa maksaläiskiä
 • Pehmentää ilmeryppyjä ja arpikudoksia
 • Kiinteyttää ja vahvistaa ihon pinta- ja tukikudoksia

Ultrasoundhoito on nopeasti ihoa kiinteyttävä ja kirkastava kasvohoito. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyneelle tai kimmoisuutta menettäneelle iholle. Hoidon voi tehdä myös vartalon alueelle sarjahoitona.

Timanttihionta

Timanttihionta on erikoiskasvohoito, joka uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä naisille että miehille.

Timanttihionnassa ihon kuollut pintasolukko kuoritaan pois, mikä puhdistaa, tekee ihosta siitä sileämmän sekä mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutaman tunnin kuluessa.

Timanttimikrohionnan aikana ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka nostaa ihoa timanttipäätä vasten alipaineen avulla ja kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Säädettävän alipaineen avulla voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka sopivat herkälle iholle. Laite soveltuu myös vartalon ihon hoitoon. 

Iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta jo yhden hoitokerran jälkeen. Säännölliset hoidot saavat ihon vaikuttamaan nuoremmalta. Timanttimikrohiontaa voidaan tehdä myös sarjahoitona kerran viikossa 4 viikon ajan, jolloin saadaan pidempiaikaisia tuloksia. Tämän jälkeen pidetään kuukauden tauko, jonka aikana iho saa levätä. Tarvittaessa voidaan tehdä uusi sarjahoito tai ylläpitohoito kerran kuukaudessa. Hoidon jälkeen saman päivän aikana on vältettävä saunomista ja hikoilua sekä 2-3 päivän ajan auringonottoa ja solariumia. 

Vaikutukset

 • Kuorii ja puhdistaa ihoa
 • Madaltaa ja vaalentaa arpia
 • Ihoväri tasoittuu ja kirkastuu
 • Silottaa matalia juonteita (otsa ja huultenympärys)
 • Vaalentaa pigmenttiläiskiä
 • Uudistaa ja kiinteyttää ihoa
 • Auringon vaurioittamalle iholle
 • Elottomalle ja paksulle iholle
 • Kivuton ja allergisoimaton

Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on

 • Kortisoni- tai antibioottikuuri
 • Roaccuttan-lääkitys
 • Psoriasis
 • Paljon märkiviä näppyjä
 • Runsaasti luomia

AHA Exfoliation -hedelmähappokasvohoito ja -kuorinta

AHA Exfoliation -kasvohoidot antavat kyytiä kuivalle iholle. Jo yksi tehohoito heleyttää ihon pintaa ja saa ikävät pienet kuivarypyt häviämään. AHA-hapot aktivoivat ihosoluja, pehmittävät ihon pintasolukerroksia sekä auttavat hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin.

Ennen hedelmähappokuorintaa tehdään huolellinen ihoanalyysi, jossa valitaan oikea voimakkuus ja vaikutusaika. Hoitoon yhdistetään ihoa tehokkaasti kosteuttavat hoitotuotteet. Hoidon jälkeen hyvä kotihoito pitää ihon pidempään pehmeänä.

Sarjahoidolla tuloksia

Vaikka jo yhden hoitokerran jälkeen ihosta tulee nuorekkaan kuulas ja pehmeä, sarjahoitona AHA-happohoidoilla voidaan saada pitkäaikaisempia tuloksia. Hoito esimerkiksi vaalentaa maksaläiskiä ja tasoittaa arpia.

Mitä AHA-hapot ovat?

AHA-hapot (alpha-hydroxy acids) ja BHA-hapot (beta-hydroxy acids) ovat hedelmähappoja. AHA-happoja ovat esimerkiksi mena-, sitruuna- ja viinihapot ja BHA-happoja on mm. salisyylihappo, joita esiintyy luonnostaan useissa hedelmissä ja muissa kasvipohjaisissa ruoka-aineissa. Näitä synteettisesti valmistettuja hedelmähappoja käytetään myös laadukkaissa Janssen Cosmeticsin Exfoliation System -tuotteissa. 

Meikkaukset

Teemme taidokkaat meikkaukset juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Voit tilata meikkauksen myös työpaikallesi esimerkiksi kuvausmeikkiä varten. Valittavissa ovat päivämeikki, juhlameikki, morsiusmeikki tai henkilökohtainen meikkausopastus.

Sokerointi

Sokerointi on ammattimainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerointi on iholle hellävarainen, sillä sokeri poistaa karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokeri poistaa karvat hellävaraisesti. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti kuin mahdollista.

Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi, ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan.

Ennen sokerointia

Ihon tulee olla terve. Voit kuoria ihoa muutamaa päivää ennen sokerointia, muttei kuitenkaan juuri edellisenä päivänä. Ihon hellävarainen kuorinta helpottaa mahdollisten sisäänkasvaneiden karvojen poistoa. Karvan tulee olla vähintään 2 millimetriä pitkä. Iholle ei tule levittää kosteusvoidetta sokerointipäivänä.

Ihoa ei voida sokeroida, mikäli se on palanut auringossa. Sokerointi voidaan tehdä vasta, kun iho on kunnolla parantunut. Sokerointia ei suositella tatuointien päälle.

Sokeroinnin jälkeen

Sokeroinnin jälkeen vältä sokerointialueen hikoilua, aurinkoa tai solariumia, itseruskettavia voiteita sekä hajuvesiä. Vältä ihon kuorimista kolme päivää sokeroinnin jälkeen. Sen jälkeen suosittelemme kuorintaa muutamia kertoja viikossa alueesta riippuen. Kosteuta ihoa säännöllisesti.

Suihkurusketus

Haluaisitko rusketuksen ilman haitallisia UV-säteitä? Vastaus on Moroccan Tan -suihkurusketus!

Moroccan Tan on australialainen rusketussarja, joka on rikastettu Argan-öljyllä ja E-vitamiinilla. Sarja sisältää ammattituotteet hoitoloissa tehtäviin suihkurusketuksiin sekä myyntituotteet kotikäyttöön ja rusketuksen ylläpitoon.

Moroccan Tan -tuotteissa käytetty Argan-öljy hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se pitää ihon pehmeänä ja antaa sille täydellisen ja luonnollisen sävyn, joka kestää. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille. Suihkurusketusnesteet vaativat vain 1 tai 4 tunnin vaikutusajan tuotteesta riippuen. Nopea kuivumisaika onkin nostanut Moroccan Tan -sarjan alansa ykköseksi.

Tuotteet eivät sisällä alkoholia, sulfaatteja, PEG:tä (polyethylene glycol) tai parabeeneja. Moroccan Tan kuivuu nopeasti ja kosteuttaa samalla ihoa, joten suihkurusketuksen jälkeen iho ei ole tahmea tai öljyinen.

Ihonhoitotuotteet

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics on saksalainen kosmetologeille suunniteltu ammattisarja, josta löytyy myös laaja valikoima kotihoitotuotteita. Sitä myydään yli 75 eri maassa kaikissa maanosissa.  Yhdessä kansainvälisten kumppaneiden kanssa on onnistuttu luomaan ympäri tunnettu ja nyt jo vakiitunut brandi.

Kuusi eri ihonhoitolinjaa tarjoavat kaikille tehokkaat hoidot sekä kotihoitotuotteet joilla saavutat täydellisen ihon. Tervetuloa tehokkaisiin hoitoihin, joissa käytetään mm. okluusioerikoisnaamioita joiden hoitotulokset on nähtävillä heti.

Saules Fabrika

Saules Fabrika -vartalonhoitotuotteet valloittavat herkullisilla tuoksuilla, väreillä ja ihanilla koostumuksilla. Ne tarjoavat nautintoja kaikille aisteille: koe meren raikkaus, kukkien aromit, kypsien hedelmien tuoksu, yrttien hivelevä kosketus tai tuulahdus puhtaasta merestä.

Saules Fabrika -vartalonhoitotuotteet ovat luonnonmukaisia ja käsin valmistettuja. Tuotteita ei testata eläimillä, ja kaikki raaka-aineet ovat peräisin EU-alueelta. Tuotesarjaan kuuluu monipuolisesti erilaisia vartalonhoitotuotteita.

Castelbel

Valikoimaamme kuuluvat Castelbel-käsivoiteet, huonetuoksut ja saippuat. Castelbel on portugalilainen tuotemerkki, jotka tuovat kotiisi ylellisen tunnelman ja tuulahduksen ihanaa Portugalia.

Castelbelin tuotteissa yhdistyvät tyylikäs design, herkulliset tuoksut ja laadukas koostumus. Tuotteet ovat myös erittäin riittoisia.

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Xtreme Lashes -ripset tuntuvat ja näyttävät oikeilta ripsiltä päivästä toiseen. Se on markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmenetelmä.

Beauty Room Johanna on sertifioitu Xtreme Lashes -ripsimuotoilija, joka tekee ripset 7 vuoden kokemuksella.

Grimas

Grimas on laadukas hollantilainen meikkisarja, joka on niin ammattilaisten, kuluttajien kuin alan oppilaitostenkin suosiossa. Sarjaa käyttävät teatteri- ja muotimaailman ammattilaiset ympäri maailman. Valikoimasta löytyvät oikeat tuotteet ja sävyt niin esiintyjille kuin tavallisille kuluttajille. Kasvomeikkien lisäksi Grimas tarjoaa tarvikkeet kasvomaalauksiin.

ZAO

Teemme upeat ZAO-ammattimeikkaukset arkeen ja juhlaan.