Kosmetologi ja ripsiteknikko Johanna Heinonen ja Kosmetologi kestopigmentoija Heidi Evikoski

Hoitolassa sinua palvelee kosmetologit Johanna ja Heidi

Johanna on toiminut kosmetologina useita vuosia ja sertifioituna Xtreme Lashes -ripsimuotoilijana yli kymmenen vuoden ajan. Pitkä kokemus, vahva ammattitaito ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä. 

Heidillä on pitkä kokemus kauneudenhoitoalalta, kynsi - ja kestopigmentointipalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. 

Hoitola sijaitsee Nokian ydinkeskustassa HarjuCenterissä. Varaa aikasi puhelimitse tai ajanvarauspalvelun kautta. Tervetuloa osaavien tekijöiden palveltavaksi.

Varaa aika »

Tervetuloa uudistumaan!

Koulutus

Johanna

  • SKY-kosmetologi: kauneudenhoitoalan perustutkinto, Kosmetologikoulu Hymy 2014–2015
  • Suomen kosmetologiyhdistyksen jäsen
  • Mariacos Liplifting -kurssi 2013
  • Sokerointikoulutus 2012
  • Ripsiteknikko (2011): ripsikoulutus Glam Lashes ja JB-lashes
  • Xtreme Lashes -ripsienpidennyskurssi
  • Plasmapen -koulutus

Heidi


Rakennekynsikurssit 2008, täydennyskoulutuksia vuosien varrella useita, 

koristelukoulutuksia sekä tekniikkakoulutuksia, geelilakkauskoulutus Mosaic. Kestopigmentoinnin peruskoulutus 2013 

Täydennyskoulutuksia säännöllisesti, koneelliset kestopigmentoinnit 3 D karvatekniikka, shadow-häivytystekniikka 2017. Lashlift-koulutus 2017

SKY-kosmetologi 2017. Kevät2020 Kestopigmentointien poistokoulutus, eyeliner -tekniikkakoulutuksia.

Beauty Room Johanna

Johannaa kauneudenhoitoala on kiinnostanut aina. Ripsikurssin jälkeen toimin aluksi kotona, ja myöhemmin siirryin vuokratuolille Tampereelle, kunnes perustin oman toiminimen Nokialle. Tein muutaman vuoden töitä Kauneuskeskus Kiva -toiminimellä, ja tammikuussa 2017 nimi muuttui Beauty Room Johannaksi.

Yrittäjyys on minulle elämäntapa, ja tällä hetkellä koen olevani unelmatyössäni. Tyytyväisen asiakkaan ilmeen näkee heti, ja pysyvien asiakassuhteiden luonti on minulle tärkeää.

Teen monipuolisia kosmetologihoitoja, olen erikoistunut kasvohoitoihin, sekä plasmapen- hoitoihin. Teen ripsipidennyksiä, sokerointeja, meikkauksia sekä suihkurusketuksia. Haluan kehittää ammattitaitoani jatkuvasti erilaisten kurssien ja koulutuksien avulla.

Asun Nokialla ja perheeseeni kuuluvat mieheni Harri ja kolme lasta sekä kaksi kissaa. 

Heidi aloitti alalla sivutoimisena yrittäjänä 2008 ja pian siirtyi kokoaikaiseksi. Intohimona työssä ovat kestopigmentoinnit sekä kynsipalvelut joissa saan toteuttaa luovuuden lahjaani. Parasta työssä on asiakkaat joille saa palveluillaan tuottaa paljon iloa ja hyvää mieltä. Toimin kosmetologina omalla toiminimelläni Beauty Room Johannalla ja  asun Lempäälässä tyttäreni kanssa.