Kosmetologi ja ripsiteknikko Johanna Heinonen sekä kosmetologi ja kestopigmentoija Heidi Evikoski

Hoitolassa sinua palvelevat kosmetologit Johanna ja Heidi.

Ajanvaraus

Johanna on toiminut kosmetologina useita vuosia ja sertifioituna Xtreme Lashes -ripsimuotoilijana yli kymmenen vuoden ajan. Pitkä kokemus, vahva ammattitaito ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä. 

Heidillä on pitkä kokemus kauneudenhoitoalalta ja hän on tarjonnut kynsi - ja kestopigmentointipalveluita jo yli kymmenen vuoden ajan. 

Hoitola sijaitsee Nokian ydinkeskustassa Harju-Centerissä. Varaa aikasi puhelimitse tai ajanvarauspalvelun kautta. Tervetuloa osaavien tekijöiden palveltavaksi.

Ajanvaraus

Koulutus

Johanna

  • SKY-kosmetologi: kauneudenhoitoalan perustutkinto,

  • Kosmetologikoulu Hymy 2014–2015

  • Suomen kosmetologiyhdistyksen jäsen

  • Mariacos Liplifting -kurssi 2013

  • Sokerointikoulutus 2012

  • Ripsiteknikko 2011: ripsikoulutus Glam Lashes ja JB-lashes

  • Xtreme Lashes -ripsienpidennyskurssi

  • Plasma Pen -koulutus

Heidi

Rakennekynsikurssit 2008, täydennyskoulutuksia vuosien varrella, useita koristelukoulutuksia sekä tekniikkakoulutuksia, geelilakkauskoulutus Mosaic. Kestopigmentoinnin peruskoulutus 2013, 

säännöllisiä täydennyskoulutuksia, koneelliset kestopigmentoinnit 3D-karvatekniikka, shadow-häivytystekniikka 2017. Lashlift-koulutus 2017

SKY-kosmetologi 2017. Kevät 2020 Kestopigmentointien poistokoulutus, eyeliner -tekniikkakoulutuksia.

Beauty Room Johanna

Kauneudenhoitoala on aina kiinnostanut Johannaa. Ripsikurssin jälkeen toimin aluksi kotona, ja siirryin myöhemmin vuokratuolille Tampereelle, kunnes perustin oman toiminimen Nokialle. Tein muutaman vuoden töitä Kauneuskeskus Kiva -toiminimellä, ja tammikuussa 2017 nimi muuttui Beauty Room Johannaksi.

 

Yrittäjyys on minulle elämäntapa, ja tällä hetkellä koen olevani unelmatyössäni. Tyytyväisen asiakkaan ilmeen näkee heti, ja pysyvien asiakassuhteiden luonti on minulle tärkeää.

 

Teen monipuolisia kosmetologihoitoja, olen erikoistunut kasvohoitoihin sekä Plasma Pen -hoitoihin.

Teen ripsipidennyksiä, sokerointeja, meikkauksia sekä suihkurusketuksia. Haluan kehittää ammattitaitoani jatkuvasti erilaisten kurssien ja koulutuksien avulla.

Asun Nokialla ja perheeseeni kuuluvat mieheni Harri ja kolme lasta sekä kaksi kissaa. 

 

Heidi aloitti alalla sivutoimisena yrittäjänä 2008 ja siirtyi pian kokoaikaiseksi. Intohimona työssä ovat kestopigmentoinnit sekä kynsipalvelut, joissa saan toteuttaa luovuuden lahjaani. Parasta työssä ovat asiakkaat, joille saa tuottaa paljon iloa ja hyvää mieltä. Toimin kosmetologina omalla toiminimelläni Beauty Room Johannalla ja asun Lempäälässä tyttäreni kanssa.