Xtreme Lashes -ripsienpidennykset

Haluaisitko pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia?

Beauty Room Johanna on sertifioitu Xtreme Lashes -ripsimuotoilija, joka palvelee Nokian HarjuCenterissä. Teemme Xtreme Lashes -ripsienpidennykset 7 vuoden kokemuksella. Varaa aikasi puhelimitse tai ajanvarauspalvelun kautta.

Varaa aika »

Tervetuloa uudistumaan!

Miksi Xtreme Lashes -ripsienpidennykset?

Xtreme Lashes -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Xtreme Lashes -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.

Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät oikeilta ripsiltä mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta.

  • Maailman johtava ripsienpidennysmerkki – se aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä.
  • Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen.
  • Xtreme Lashesin koulutusohjelma on markkinoiden yksityiskohtaisin ja ottaa turvallisuusseikat huomioon tarkemmin kuin mikään muu merkki.
  • Markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmetodi.
  • Ensiluokkaiset, turvalliset ja orgaanisia ainesosia sisältävät hoitotuotteet.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan ripsienpidennykset kestävät?

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes -ripsienpidennykset voivat kestää jopa kaksi kuukautta.

Ripsien kasvuaika on normaalisti 60–90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Joka hetki silmäluomissa on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä, samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.

Koska Xtreme Lashes -ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ne tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.

Kuinka kauan ripsien laitto kestää?

Uusien ripsien laitto kestää yleensä 90–150 minuuttia laitettavien ripsien määrästä riippuen. Huolto kestää tavallisesti noin 45–60 minuuttia.

Mitä pitää huomioida ripsien laiton jälkeen?

Xtreme Lashes -ripsienpidennysten laiton jälkeen ripsiä ei saa kastella 2 vuorokauteen. Öljypitoisia tuotteita pitää välttää koko käytön ajan, koska öljy (esim. öljypitoinen silmämeikin poistoaine) liottaa ripsiä pois ja saa ne irtoamaan.

Mikä on huoltoväli?

Suosittelemme käyntiä ripsistylistin luona 2–4 viikon välein.

Huollossa lisäämme ripsijatkeet uusiin kasvaneisiin ripsiin. Stylisti täyttää kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää. Säännöllisen huollon avulla ripsienpidennykset säilyvät kauniina ja siisteinä.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia löydät Xtreme Lashesin kotisivuilta

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä!

Entistä kevyemmät Ellipse HD -ripsikuidut

Xtreme Lashesin uusilla Ellipse HD -ripsikuiduilla saat näyttävät, mutta puolta kevyemmät ripsienpidennykset yhtä nopeasti kuin perinteiset yksittäispidennykset!

Näissä ripsikuiduissa on kaksihaarainen kärki ja leveänlittana juuri. Sen ansiosta ripset painavat entisiin verrattuna noin puolet vähemmän, mutta näyttävät runsaammilta. Uusien kuitujen avulla sinulle voidaan kiinnittää paksumpia ja pidempiä ripsiä, koska ne painavat melkeinpä puolet vähemmän.

Saatavilla on luonnolliset tai näyttävät ripset – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

  • Permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (neljä eri kaarevuutta)
  • Ohuet, keskipaksut tai paksut
  • Pituusvaihtoehdot 5–17 mm
  • Mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä
  • Swarovski-kristalleilla tai ilman