Beauty Room Johanna palvelee Nokialla

Beauty Room Johanna on monipuolinen kauneuskeskus Nokian ydinkeskustassa HarjuCenterissä.

Varaa aikasi puhelimitse tai ajanvarauspalvelun kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Ajanvarauksen peruutukset viimeistään 24 tuntia aiemmin.  Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Beauty Room Johanna

HarjuCenter
Härkitie 2-4
37100 NOKIA

 045 133 6749 
 johanna@beautyroomjohanna.fi

Y-tunnus 2234482-4

Tietoturva- ja rekisteriseloste 

Tämä seloste on laadittu Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Laadittu 23.5.2018.

Rekisterinpitäjä
FI2234482
leenajohannaheinonen@hotmail.com
045 133 6749

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Johanna Heinonen 045 133 6749

Rekisterin nimi
Beauty Room Johannan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietolain 8 §:n mukaiset yleiset edellytykset;
Asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito on tavoitteellista toimintaa, jonka tarkoituksena on suoda paras mahdollinen ja yksilöllinen palvelu, ajatellen asiakassuhteen jatkuvuutta. Asiakassuhde syntyy kun asiakas ottaa yhteyttä Beauty Room Johannaan joko soittamalla, tekstiviestillä, messengerissä, whatsupissa, Facebookissa, kotisivuilla olevalla lomakkeella tai suoraan Fonectan verkkovarauspalvelussa. Asiakkaan itsensä antamien tietojen ja tarpeen perusteella syntyy kauaskantoinen asiakassuhde.
Asiakaskirjeet ja tiedotteet ovat pääsääntöisesti luotuja koko asiakaskunnalle yleisesti, niin nykyisille kuin tulevillekin, Tiedotteet julkaistaan Beauty Room Johannan Facebook-, Instagram- sekä kotisivulla. Markkinointi omille sekä nykyisille, että uusille asiakkaille tapahtuu Beauty Room Johannan koti-, Facebook- sekä instagram- sivustoilla, sähköpositse tai tekstivietillä.


Analysointi ja tilastointi.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot
Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaiden antamat tiedot itsestään.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Beauty Room Johannan ajanvarausjärjestelmään Fonectan asiakkaan syöttämät tiedot. Beauty Room Johannan ylläpitämän sähköpostin sekä kotisivujen yhteystietolomakkeeseen asiakkaan syöttämät tiedot, facebooksivuston viestit- osiossa asiakkaan syöttämät tiedot,puhelu-, tekstiviesti-, Messenger- sekä Whats up- sovellusten tiedot. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen muun muassa asiakassuhteen ylläpitämistä, ja kirjanpitoa varten. Tiedot poistetaan kun niiden säilytys ei enää ole tarpeen asiakassuhteen päättyessä tai 5 vuoden kuluessa.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tiedot säilytetään pilvipalveluissa(fonecta, facebook), sekä Beauty Room Johannan toimitilassa tietokoneella. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet, sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Mm. palomuuritekniikan avulla estetään ulkopuoliset hyökkäykset ja pääsy rekisteritietoihin.Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.
Henkilötietoja käsittelee vain Beauty Room Johannnan henkilökunta, joka tunnistautuu järjestelmiin henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjiä sitoo vaitiolo- sekä salassapitovelvollisuus.

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus muun muassa:
pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista, poistamista, käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
tarkastaa ja tarpeen mukaan korjata/muuttaa tietoja, joita hänestä on rekisterissä.  Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, on hänellä oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta käsittelyn lainmukaisuuteen
tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle
Asiakas voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin ilmoittamalla kiellosta puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse